Εταιρικό προφίλ

Ο όμιλος εταιρειών Group K ιδρύθηκε το 1999 με πολυμετοχική σύνθεση, αποκτώντας αρχικά την επωνυμία ΚΑΥΣΙΜΑ ΧΑΝΙΩΝ. Οι βασικοί μέτοχοι προέρχονταν από τον Συνεταιρισμό Ταξί Νομού Χανίων και αρχικά δραστηριοποιήθηκε στο χώρο των υγρών καυσίμων.

Έχοντας πάντοτε ως γνώμονα τον σεβασμό και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, ο όμιλος εταιρειών Group K μεριμνά για την επιλογή των πλέον πιστοποιημένων και επώνυμων προϊόντων, τον διαρκή και ενδελεχή έλεγχο της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, τη συνεχή επιμόρφωση των στελεχών και την προμήθεια και εγκατάσταση του πλέον σύγχρονου επαγγελματικού εξοπλισμού.

Προσανατολισμένος στην ικανοποίηση του πελάτη και εφαρμόζοντας σε όλους τους τομείς την διοίκηση ολικής ποιότητας, ο όμιλος εταιρειών Group K έχει βασικό στόχο την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, ικανοποιώντας απόλυτα την σχέση ποιότητας- τιμής.

Ως πρωτοπόρος στο χώρο των καυσίμων, καινοτομεί και διαθέτει διαχωριστήρες πετρελαίου, τους μοναδικούς που υπάρχουν σήμερα σε όλη την Ελλάδα σε πρατήριο υγρών καυσίμων, συμβάλλοντας έτσι με το δικό της τρόπο στη προστασία του περιβάλλοντος, τη σωστή λειτουργία και προστασία του κινητήρα αλλά και με την μείωση εκπομπής ρύπων.

Επιπλέον, σήμερα η εταιρία μας είναι πιστοποιημένη ως προς τη ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών από την Lloyds, με το πιστοποιητικό ποιότητας  ISO 9001.